• darkblurbg

Avontuur - Ontdekken - Cultuur - Natuur

Op excursie met BeleefTours 

 

https://vimeo.com/235064106

BeleefTours 

Ga mee op excursie door de Koloniën van Weldadigheid en de omliggende natuurgebieden. Gids Renée Dito deelt graag een aantal geheimen met jullie en vertelt over het bijzondere project van Generaal Johannes van den Bosch. Hij was de oprichter van de landbouw koloniën in Frederiksoord, Wilhelminaoord en Willemsoord. Ook de Heerlijckheid De Eese en de natuur in het gebied waar de drie provinciën bij elkaar komen zijn meer dan de moeite waard.

Prijs: € 75 voor 2 personen, 3 personen €105, vier - €130, vijf - € 160, zes - €190, zeven - €215, acht - €240, negen - €265, tien - €290. Inclusief een hapje en een drankje onderweg.

Ben je op zoek naar een mooie beleving in Nijensleek, Frederiksoord, Wilhelminaoord, Noordwolde, Vledder, Vledderveen? Wil je de natuur en cultuur op een andere manier beleven? Ga dan op tocht door het gebied met de e-car(s) van BeleefTours en volg de voetsporen van de paupers. Door de uitleg van de gids ga je écht zien waar je bent en wat het verhaal is van het gebied. Duurzaam en zonder geluid rij je over onverharde bospaden en langs de bijzondere monumenten van de Maatschappij van Weldadigheid. Een belevenis voor jong en oud, voor met 'n tweeën, met het gezin of met een gezelschap in de zomer én in de winter. (2 tot 10 personen).

Bij een gezelschap van 5 - 10 personen rijden we met twee elektrische voertuigen en twee gidsen. Een van de mogelijkheden voor een gezelschap met meerdere generaties is om naar het Holtinger Veld te rijden en daar de schaapskooi te bezoeken.